ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Radní Konflikt

07.04.07 | David Kartaš, @, další tvorba | 2166 x | vypínač

Radní Konflikt

Bylo Bulharsko.Ne,o­pravdu,jako je někdy zima či vedro,bylo tehdy Bulharsko.
Na ulici se srocovali Španělsští šlechtici a s  otevřenými ústy směřovali své pohledy směrem nahoru a směle čelili utopení.Proto také Špěnělští šlechtici byli pořád mladší a mladší.
`Abd al-Wahhab Muhammad ibn Abu Nuqta ar-Rufayda,Šejch z  Asir v  Asir as-Sarat 1801–1809 a předseda rady nežijícich vládců Středního Východu neměl rád,když mu otáleli Španělští šlechtici pod okny,když zrovna projednávají ustanovení Vrchní Autodopravní Komise pro severozápadní Bangladéš.Mudžibúr Rahmán,zaklada­tel(ale ne-hlava) Bangladéše s  tím sice nesouhlasil,ale rada nežijícich vládců Středního Východu byla všemocná,
takže mohl jen šoupat nohama a naštvaně chroupat celer.

‚Ad ibn Kin‘ad,král ‚Adu v  10.tém století před Kristem a vice-tajemník rady,
ale pojednou povstal a dovolával se radního zákonu Baghari-Ulmadowa.Všichni byli překvapeni,
protože šlo o  tak šílený zákon,že jej ani rada nezabývala jejím zrušením.
A  to byla chyba,protože platil.

Zákon Baghari-Ulmadowa byl přijat druhým předsedou rady a ustanovoval,
že Předseda Rady může být vyzván na souboj a být zabit,zcela legálně, svým oponentem.Sice se ukázalo,že u  tehdejšího předsedy se jednalo o  uprchlého šílence z  Vídně a nikoliv emíra,či šejcha,ale co marné,zákon platil.

K  boji byla vybrána stará,nepoužívaná nemocnice(sice ji nikdy nezavřeli,ale nikdo ji už prostě nepoužíval,ani pacienti,ani sestry a doktoři zde kolem pacientů(jež zde byli téměř svatou vzácností) poletovali a obletovali a mazali jim med kolem tělesných otvorů).V  I. operačním sále se neoperovalo,takže byl vybrán II.,jelikož byl zde lékař,který by se mohl eventuelně na vteřinu odtrhnout od bi-pásu a zraněného bojovníka ošetřit a ještě mu případně vyndat apendix.

`Abd al-Wahhab se oblékl do modrého,ceremo­niálního šatu a dal si kolem krku náhredlník z  uhlí,jež symbolizoval pomíjivost života(nebo pomíjivost života,která symbolizovala uhlí?) a vyčkával,připra­ven.‘Ad se mezitím přiřítil v  sametovém obleku s  vyšitou reklamou na vzduch(tehdy lidé vzduch mírně opomíjeli a tak bylo nutné je k  jeho konzumaci přímo nutit),ozbrojen klikou od dveří.
`Abd al-Wahhab na nic nečekal,požil klíč,jež měl jako zbraň a odemkl dveře ve vzduchu,jež vedli na pracovní úřad.
Tím jej vyloučil z  jeho tajemnické funkce,ale zároveň mu umožnil hned si hledat nové zaměstnání.Zamkl dveře a odešel na Jupiter na hostinu.
----------------------------
Tu jsem se probudil a zjistil jsem,že jsem měl další takový sen.Už nikdy si to opium nevezmu.


 Přidat komentář 




› Online 20


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6445
autorů: 866