ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Vítání jara 15. - 17.4.2022 - část 3.

06.05.22 | Utrhor, @, další tvorba | 463 x | vypínač

Sobota 16.4. – Ráno – příprava na odnos věcí za Pěnčín – T.O. Na kelčáku – hora věcí: kotlík, aparáty, masky, nástroje, kulisy, jídlo, hračky, atd. – to musíme jít na etapy. V první vlně jde tedy P.tr, bratr, Tomáš / venku vítr – obchod – odchod od obchodu – v kopci nehostino – v lese už to potom bylo lepší – dáme pivo – bratr a Tomáš se vracejí zpět pro další věci děti atd. – zůstává P.tr, aby hlídal co již bylo nanošeno – sbírá na oheň dřevo – podpaluje - vaří si čas z borůvčí, maliní, ostružiní – slunce místy svítí – čas se táhne – další dřevo – a další – konečně přichází bratr – sám.

P.tr odchází burcovat dom další účastníky – bratr vaří mezitím guláš – P.tr přichází dom – bere Moranu a spol. - kupodivu i s ostatními vyráží zpět na Osadu --- cesta v klidu --- instalace Morany – aparátů – kulisy – konzumace guláše – hraní – rádio Tadeáš pouští – kdykoliv – ho zapne – ráno – odpoledne – Bon Jovi – Tadeáši zapni rádio – ááá – Bon Jovi…………

Hrajeme s Mamutem – blbneme s Moranou – máme konečně aparáty na baterky – tak můžeme poprvé koncertovat v lese – po těch létech co jsme o tom snili – přenosná komba – Oko a já – ostatní střílí na poli z luků - potom natáčíme video s Moranou –-- jdeme na pálení – jako už tradičně pálí bratr – vyvedlo se to efektně ……. Vracíme se do domu – rozdávám Antilistí 82 – Dobeš zní …………………… noc ……………………… spaní…………………….


 Přidat komentář 




› Online 10


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6441
autorů: 866