ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Western na Barbarské osadě

02.05.22 | Utrhor, @, další tvorba | 538 x | vypínač


Titulky na obloze / to začíná western / na Barbarské osadě / skrz mlhu se promítají / kola vozů do bahna zapadají - funění, klení, bečení, ječení - strach a pot / dnes nízko u pasu / místo meče kolt / těžká je cesta / do Bahno-země / navíc tam sídlí barbarů / obávané plémě.

Ale ceny bahna na trzích prudce stoupají / když mokřady / na celém světě vysychají / obchodníci už zaměřili / své supí zraky / na barbarů údolí / a vyslali tam prospektory taky / a jim v patách / dobrodruhové jdou / už si v okolí Osady / klaimy kolíkujou.

Soused - zlotřilý honák zombie ovcí / též na přilehlé pozemky Barbarů / svým ovcím / zuby brousí / zombie ovce / kouše, saje, rdousí / vycvičil je na Mamuta / je to ovce krutá / stádo v okolí / po nocích / chrčí, vyje / ostrými paznehty do dveří mamutova srubu ryje / ale Mamut u krbu / v klidu medovinu pije.

Pohled na ty zrůdy / nikdo jiný by nesnes / přesto - začíná se / nedaleko stavět wellness / bahenní koupele / bahenní zábaly - to je dnes terno - na vlastní kůži pocítit - ZÁZRAČNÉ BAHNO! - Pomáhá na vše - klouby, panty, vrásky - zažene i můry z lásky / do každé lékárny i k nářadí se hodí / se všemi neduhy / hravě si poradí.

Tak krásné měl vymyšlené Mamut reklamní slogany / ale než stačil stočit pár lahví / už mu ten zázrak (nápad) ukradli.

Teď sedí na verandě / svého srubu / táhlé rify / na kytaru ladí / aby vystřihnul akordy / westernové melodie / když teď v příběhu / Daleké země žije / k burácení traktorů a praskotu kácených stromů / jeho nová melodie / hodí (ladí) se k tomu ...... nanána na na ná nanananá ná ná nanananana - na ná na nananananáááááááááááááá a a a a na na na na ........................


 Přidat komentář 




› Online 7


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6441
autorů: 866