ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Vysočina 2018 - část 3.

22.11.18 | Utrhor, @, další tvorba | 1079 x | vypínač


17:00 – Jsme v hospodě Pod hrází v Ořešíně – první hospoda zavřená – staří už se uchlastali a mladí to neumí …………. předtím jsme leželi na výhledu – směr Barbarská osada – kde zrovna probíhá Barbar fest – louku u Radoškova jsme viděli a v pozadí Ivanovo oblíbené panorama – DUKOVANY !!! – pracovníci elektrárny si jistě zrovna pouštěli Floydy, jak to mají rádi – proto vypouštěné páry vytvářely nad chladícími věžemi podobu atomového hřibu …..

………..staří v Ořešíně se baví o bombardování Brna za druhé světové války – a těší se na svůj oblíbený Večerníček pro pamětníky – O kocouru Jakešovi – nejdřív, ale musí počkat až v TV - obslouží papež vši – pod všivým nebem – a už to bude ! – Jak kocour Jakeš zpravoval Československo, jako cool v plotě …

27.8. Neděle – Přespali jsme u hájovny – déšť – byla tam natažená plachta nad dlouhým stolem a lavicemi – jinak nikde nikdo – nechávám tam Antilistí na památku – jdeme směr Ambrožný – kousek cesty – smírčí kříž – za nímž nacházíme i docela zachovalý vražedný nástroj – starou rezavou kramli – opatřuji ji popiskou a pokládám na kříž ….


Pokračování příště



 Přidat komentář 




› Online 19


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6445
autorů: 866