ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Čtyři rumy

13.07.14 | Red Merlot, @, další tvorba | 1267 x | vypínač


Hádanka: Víte, jakej rozdíl je mezi ošklivou a pěknou ženskou?


Jo, na tohle téma by se dalo povídat, že? Ale nemůžu nevzpomenout jistý rady jednoho mýho bejvalýho kolegy...
" Ubytování v cizím městě ? Není problém! " tvrdil sebejistě.
" Heleď, to ti stačí zajít do nočního baru, investovat něco peněz a ona už se tě některá, s citlivým srdíčkem, ujme. Nocleh zadara, sex zadara... tutově tě to vyjde lacnějc, než uplácet recepčního."
" Kecáš. " opáčil jsem.
" Kdepak! Ale bacha, mladej! Alkoholem nalejvej ženskou, ne sebe, neb zle pochodíš... "
A pak mi prozradil co jednou prožil, o čemž můžu směle tvrdit, že to byl hororovej zážitek jako vyšitej...
*
Probouzel jsem se, ale jaksi pomalu a navíc s nepříjemným pocitem tupý bolesti v hlavě. Ach jo, začal jsem si vzpomínat, ta bolest byla trest za vychlastanej alkohol. Otevřel jsem oči a vzápětí mě přemohl dojem, že to, co vidím je jen sen, že vlastně ještě spím a všechno se mi jen zdá. Posadil jsem se, potřásl ubolenou hlavou, ale mejm očím se nabízel stále stejnej pohled na brokátem potažený nebesa a závěsy z karmínově červenýho sametu. Proboha, kde to jsem, přemístil jsem se snad jakýmsi záhadným způsobem v časoprostoru a nyní se někde probouzím, jako král či kdo?!
K uším se mi donesl hlubokej povzdech, obrátil jsem hlavu tím směrem a s povislou bradou a vykulenejma očima jsem hleděl na mohutná záda, ležící nalevo ode mne. To nemůže bejt skutečnost, to se mi zdá... ujišťoval jsem sám sebe, ale další povzdech potvrdil, že je to realita. Byl jsem z toho tak zpitomělej, že jsem v tý posteli jen seděl a snažil se vzpomenout si na cokoliv, co by mi nynější situaci objasnilo. Ale byla to marná snaha, měl jsem opici a okno jako výkladní skříň. A ta mohutná záda vedle mě fascinovala, byla chlupatá, porostlá řídkým tmavým porostem a já jsem nevěděl, komu patří. Jejich mohutnost však vzbuzovala respekt. Absurdnost situace, směšný i vážný současně, byla nad mý síly. Svalil jsem se zpět na polštář stále s jiskřičkou naděje, že toto všechno se mi naštěstí pouze zdá. A tehdy jsem spatřil sám sebe v obrovským zrcadle, připevněným nad postelí, na nebesích, či jak se tomu říká. A vyděsil jsem se ještě více, protože v zrcadle jsem jasně uviděl temný krvavý skvrny na svým bílým tričku, slipech, plachtě, na níž jsem ležel, i na povlaku velký přikrývky. Doslova mě to z postele vyhodilo. Panebože, co se to tu v noci dělo, co jsem to vyváděl, podřízl jsem někoho?! Ochromenej mozek však odmítal spolupráci, tak jsem stál a zíral na ta obrovská chlupatá záda. A ta se najednou pohnula, jejich majitel se pomalu obracel a po chvíli se mý užaslý oči zahleděly do čísiho obličeje, ale zda muže či ženy, to jsem ani zaboha nedovedl rozeznat. Vlasy střapatý, pod nosem jemnej tmavej porost naznačoval, že pokud jsem v noci cosi vyváděl, tak s mužem. Zhnuseně jsem si odplivl, já že bych byl na chlapečky?!
Fuj !!! Sesunutá přikrývka odhalila mohutná prsa s obrovskejma bradavkama ukrytejma ve stejným chlupovým porostu jako záda. Prsa se rytmicky zvedala, jejich majitel stále spal. Abych se konečně dopátral pravdy, ať už je jakákoli, stáhl jsem z toho chlupatýho tvora přikrývku celkem. V životě jsem tolik špeku, tvořícího mohutný faldy a záhyby jako na reklamě goodyear pneumatik, neviděl. Zápasníci sumo by zbledli závistí. No šokující však bylo zjištění, že ten tvor je žena. Skoro současně s tímto zjištěním žena otevřela oči a s úsměvem se mi sladkým hlasem přimluvila:
" Tytyty, divochu... ještě nemáš dost? Ale byls tak krásně ohnivej... a já si do včerejška myslila, že umřu jako panna... Jo, seš machr! "
*
Takže... víte, jakej je rozdíl mezi ošklivou a pěknou ženou? Čtyři rumy... Po těch čtyřech rumech se většině mužů už i ta ošklivá zdá bejt svůdná. A je to pravda, věřte mi...


 Přidat komentář 




› Online 12


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6441
autorů: 866