ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Koupil jsem si rogalo..

12.03.10 | Red Merlot, @, další tvorba | 1937 x | vypínač

Loni, s příchodem horoucího léta jsem se přihlásil na kurz závěsnýho létání a představte si, byl jsem jedinej mužskej, jako sám voják v poli, mezi samejma holkama, navíc kočkama. Nepřeháním. Jako rozenej estét jsem si to užíval, tolik krásy kolem mě, jojky, bylo že mi dobře, a kočky si mě chovaly...
Hodiny teorie skončily a došlo na praktickej výcvik. Uff .. hned při prvním letu to se mnou švihlo mezi šípový keře, neuvízl jsem však, proletěl jsem šípky a mocnej vzdušnej proud mě vynesl vejš. Šťastně jsem si vydechl, nevím nevím, jak by mě holky ze šípků vytahovaly. A tak jsem si jako kondor v pohodě plachtil, kroužil nad kočkama, ty mně mávaly a v obličejích měly nadšení, i něco na mě volaly, v lanoví to však hvízdalo, nerozuměl jsem tedy nic.
Najednou můj kondoří zrak spatřil v šípových keřích fialový šusťákový kalhoty, v nedobrý předtuše jsem na sebe vrhl kontrolní pohled .. a ztvrdl jsem jako cukrkandl. Sákriš, od pasu dolů jsem byl bez, moje tyhlety i tamto se pohupovalo v povětří a bylo příčinou těch projevů nadšení. Ale já se věru nemám za co stydět, kočky mi to potvrdily. Navíc mi tato příhoda přinesla ne jen tak ledajakou popularitu, nebylo jediný, která by se se mnou nechtěla vyfotit.. Ještě dnes jsou fotografie, označeny nápisem "Kondor a jeho kuřátka", nasnímaný pohotovou instruktorku, raritou a ozdobou klubovýho alba.


 Přidat komentář 




› Online 11


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6441
autorů: 866