ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Víkendové lekce

20.02.10 | Red Merlot, @, další tvorba | 1583 x | vypínač

.. a důkaz o tom, že učení může bejt i příjemný..
_________________________________________________________________

Mám okouzlující sousedku, zdraví a sex v nádherně vyváženým poměru, jako v tý reklamě - dva v jedný. Bydlí v zrenovovaný roubence, kterou začátkem léta koupila, pěstuje konopí a chová čtyři kozičky. Dvě má v chlívku, dvě pod tričkem. Již dávněji jsem toužil s ní strávit příjemnej večer, ale pozvat ji jsem se odvážil teprve včera, jakože bych jí ukázal "sbírku motýlů". Neodolala, přišla. Popíjeli jsme suchý vavřinecký a duchaplně konverzovali, byl to takovej ten konverzační mix, ona mluvila, já poslouchal. Tak kolem půlnoci mně ale víno musilo řádně stoupnout do hlavy, neboť jsem se najednou slyšel, jak tuhle naši debatu obohacuji svým příspěvkem, když jsem jaksi kapánek od témy zaperlil -.. ptáka po peří a člověka po řeči spoznáš.. - ve snaze polichotit jí, udělat na ni dojem coby znalec lidovejch moudrostí.. a pak ji dostat do postele.
- ..chvati propagándu, duračok.. vsjo jásno.. nežijeme prédsa v srednevjeku.. a znáješ ty, že ja by na zakláde svójich žíznennnych znánij etu múdrosť innovácionovala..? - a sousedka na mě rozverně mrkla, - .. čelovjeka dle pticy spóznaš.. i Koperníkovoje učenie by ja zrevidírovala, ne vokrug sólnca ale vokrug pizdočky celyj vesmir krútitsja...- a své tvrzení zpečetila vášnivým polibkem, až se mi z toho zježily chlupy.
Tak jsem si řek, že týhletý sousedce odporovat by byla pitomost a dobře jsem udělal, její životní zkušenosti se ukazují bejt opravdu bohatý, postupně mě lecčemu přiučí.. slíbila mi. Včera na úvod mně dala lekci, že co maj kozičky rády.. a dnes se dostane na řadu ten perníkář.


 Přidat komentář 




› Online 19


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6445
autorů: 866