ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Tobě

22.05.09 | Aranel, @, další tvorba | 1955 x | vypínač

Známe se už delší dobu.
Delší - to je relativní pojem, ale v tomto případě jde, jak víš, o 6 měsíců.
Během těch 6 měsíců jsme se stihli rozejít a zase sejít, ale o tom mluvit nechci.
Naopak.
Ty víš, že náš vztah je pro mě zatím tím nejdůležitějším, jaký jsem kdy měla. Ostatně ty sám jsi mi řekl totéž. Proto mi na něm a na tobě velmi záleží. Chtěla bych ti říct pár vět, abych ti ukázala, jak moc si vážím toho jaký jsi. Víš, nikdy jsem doopravdy nevěřila, že by mohl existovat někdo takový, natož abych se s ním já potkala. Snila jsem o něm, to ano, ale brala jsem to jako naivní představu. A ona moc naivní nebyla. Opět mě to utvrzuje v tom, že pokud něčemu věříme, splní se to.
Nevím jestli nevidím pouze očima lásky, jestli nejsme oba pod vlivem okouzlení, ve kterém je všechno skvělé, ve kterém jeden druhému odpouštíme, ani o tom nevíme a ve kterém vidíme druhého dokonale i když třeba není, nevadí nám věci, které jindy vadí.
Ale to není špatná věc. Když člověk miluje, tak se prostě nezamýšlí nad malichernostmi, protože těch si láska nevšímá, pro ni je důležitý celek. Pro mě JSI důležitý, i když si tě občas už tolik nevážím, asi proto, že tě mám pořád celého pro sebe a protože jsi tak hodný a ústupný a já mám pocit, že už není oč bojovat. To se pak třeba chovám hloupě a může se to dostat až někam, kam jsem nechtěla, nicméně ve výsledku zjistím, že tě miluji ještě víc než předtím.
Nikdy se nehádáme a jsem za to vděčná. I když na druhou stranu, hádka je někdy ku prospěchu věci, je to lepší než ustupovat a člověk alespoň ukáže, jestli si stojí za svým vlastním názorem. Naštěstí jsme nebyli v takové situaci kdy by byla hádka potřeba. Nedokázala bych se totiž s tebou hádat, nemohla bych...
Asi nemá moc smysl psát, jaký jsi. To nejde popsat a kdyby to šlo, tak stejně budu pořád objevovat nové věci a vlastnosti.
Snad ti alespoň můžu říct, že ti bezmezně věřím ve všem co říkáš ( nepočítaje ty tvoje věčné vtípky ), tak tě prosím, nezklam mě. Budu se snažit tě taky nezklamat.
Já tě totiž miluji.
Ta slova jsou silná, ale já za nimi stojím. Opravdu.
A až se budeme poprvé milovat, věřím, že jejich váha bude jěště větší. Ale pozor, nic neslibuji! :-)
Vlastně ani nevím, proč že ti píšu. Navíc sem, kde si to nikdy nepřečteš. Asi jsem chtěla projevit něco ze svého já. Za pár dnů to bude půl roku a to přecejen už o něčem svědčí. Možná že to přepíšu a pošlu ti to dopisem :-) Asi se budeš divit, proč ti posílám dopis, ale nejspíš to tak udělám. I když spíš ne...
To je jedno.
Jsem ráda, že tě mám.
Už teď mi chybí ten tvůj úsměv a nevím jak to vydržím ještě 2 dny... :-)


 Přidat komentář 




› Online 22


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6441
autorů: 866