ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Příběh parku a popelnic 4/5

05.12.05 | Ondra Vokál, @, další tvorba | 1912 x | vypínač

Rychlými a neslyšnými kroky doběhl k lavičce a muže, který se už otáčel jeho směrem, udeřil pěstí do tváře. Chystal se, dokud je násilník bezmocný, přehodit si tělo dívky přes rameno a utéct. Ale muž se hned vyšvihl na nohy, vytáhl nůž a Richarda, který stál proti němu sekl přes obličej. Krev stříkla do trávy a Richard spadl na zem. Muž na něho klekl a napřahoval se k poslední ráně.

Richard vzepjal každičký sval ve svém těle, ráně uhnul a vyšvihl se na nohy. Tento rychlý pohyb byl doprovázen dalším vodopádem krve z jeho obličeje. Klečící muž ihned zareagoval a ohnal se nožem směrem, kde za svými zády čekal Richarda. Nůž zajel hluboko do stehna a Richard poprvé vykřikl. Jeho projev bolesti ,ale nikdo neslyšel. Zmožená dívka na lavičce skrz ztěžklá oční víčka pozorovala celý boj o její život.

Richard se ihned chytil za stehno a skučel bolestí. Vstávající muž ho udeřil do hrudníku a Richard upadl na zem. Zločinec se chystal dokončit své dílo a uchýlil se opět k dívce, které se vydral z úst chrčivý zvuk marnosti. Richard nasával vůni trávy a třímal nůž, jež stále vězel v jeho stehně. Sebral zbytek svých sil a vyškubl si nůž ze stehna. Mocně si oddechl do trávy a vstal. Ze všech sil se napřáhl a vrazil muži nůž do boku. Chytl skučícího golema za rameno a poslal ho k zemi.

* * *


  • Diskuze: 2 komentáře, nejnovější: 07.12, 21:08 - čtenář Erin
 Přidat komentář 




› Online 17


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6441
autorů: 866