ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Vesmír

04.11.05 | čtenář Tox, @ | 2205 x | vypínač

Jo tak moje teorie je trochu šílená ale to nevadí.
Nepochybně existuje nějaké nekonečno jen záleží na tom jak ho člověk pojmenuje někteří (celý svět) mu říkají vesmír. Já si myslím že ti nikdo neví co když to není vesmír ale je to jen myšlenka jiného stvoření nemusí to být člověk prostě něčí třeba to něco tomu ani neřiká myšlenka. A my žijeme ve velké myšlence jménem vesmír a kde sou galaxie (námi nazvané) a soustavy planet kde sou pak jednotlivé plane ty a kolem planet měsíce a na jedné z deseti planet je žívot ano. Je to je třeba jen myšlenka ale pro nás je svět nuvěřitelně velký a nemůžem ho procestovat celý. To je nemožné. Pak je třeba jiná myšlenka a to zrovna někdo myslí na někoho nebo něco co myslí na náš "vesmír" nebo či co to je. A také my myslíme myšlenku a tím vytváříme jiný svět. Vím že na vše na co člověk myslí to člověk vytváří, ale jiné myšlenky mění jednu myšlenku a když někdo na něco věří dostatečně stane se to pravdou to podle mě tak ve skutečnosti opravdu je.
Ale také mě zaujalo proč si někdo myslí že "vesmír" je v podstatě kulatý to přece nemusí být pravda proč by vsmýr nemohl být hranatý? Proč ne? Představte si dřevěnou krychly a ona má v sobě určité atomy a ty atomy mají jaký tvar kulatý. Ano a jestli-že si představíte místo sluneční soustavy atom ve kterém jádro představuje slunce a elektrony jako planety je to v podstatě to stejné, ale elektrony nestrácejí energii když sou stále stejné ale furt obíhají kolem jádra stejně pokud nezmění dráhu. A atomy jsou "koule" a drevěná krychle je krychlí a né koulí proč by také "vesmír" nemohl mít jiný tvar? Jistě může poněvadž ho člověk nemohl prozkoumat na to nejsou dostupné prostředky ale když bude mít někdo dobrou myšlenku dokáže sestrojit něco by pomohlo prozkoumat "vesmír" tak by mohlo dokázat jaký opravdu vesmír opravdu je.
A co je za vesmírem co je tam dál to je další otazka na kterou nevíme odpověď ale také se to někomu podaří vysvětlit. Já si osobně myslím že za "vesmírem" je jak jsem říkal někdo kdo na nás myslí. Nechápu proč tady člověk je. Je omyl, pokus, myšlenka nebo něco jiného to si nedokážu představit. Kde je mšlenka když myslíme je jako na počítači v mezi paměti? ve virtualní paměti? Ale kde je virtualní pamět. Proč? ot otazka! je to šílene ja vím co vy na to!http://www.tox-web.wz.cz


  • Diskuze: 4 komentáře, nejnovější: 17.11, 13:16 - čtenář Tox
 Přidat komentář 




› Online 18


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6445
autorů: 866