ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / diskuze

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Diskuse k dílku: Tajné. Sledovat diskuzi přes RSS rss.
Než se pustíte do diskuze, přečtěte si pravidla pro psaní komentářů.

Úvodem: Dnes v noci tudíž17./18.12.2003 7.sl.věku jsme kompletně prošli dílky zobrazenými na těchto bezesporu zajímavých stránkách.Síto to síto-chybí to.Nečetli jsme vše, jak bychom měli a vy si zasloužili a nevstřebal, jak bychom chtěil.Nicméně jsme se snažili alespoň jedenkrát odpovědět všem. Našel jsem zde opravdové klenoty a uhlí-ale co je větší bohatství. A na základě některých dílek jsem usoudil, že pravda zabíjí, a tak vám budu všem pravdivě lhát....

Byl bych rád, ačkoli si uvědomuji nečtivos a obtížnou srozumitelnost těchto řádků, kdyby se nám podařilo v této rubrice rozpoutat nějaké to masovější diskusní fórum včetně autorských přízpěvků . Na jiných stránkách to klape a tady máme pocit, že je tady dost lidí, něco rozděluje a spojuje. A vlastně tady něco vloží-(samozřejmě né každý potřebuje víc než narcistické ventilace a rameno, na které se dá vybrečet) a kolikrát se nezajímají o názor na sebe, či o tvorbu někoho jiného. A někteří a teď ačkoli to bude vypadat,že napadám jisté lidi-opak je pravdou, narážejí ve svých dílech na neocenění, nezájem a nepozornost ze strany někoho jinéhoa sami jednají nejinak.
Tak co pisatelé, pisatelky, smuténky, andělé padlí a nepadlí, umělci a princezny máte na to se pustit do zahřívání hlav a pouštění si vzájemně žilou. Prokažte, že máte na to co zde reprezentujete.

Návrhy na témata uvádějte do úvahovérubriky.Případné impertinence, nadávky a výtky prosíme zasílat mailem nebo na tel.777 059048
(Ten Druhý/Werter/her Hruzus/picchus)

O NELASKAVÉM SVĚTĚ

svědectví první- o nich o středu a masturbaci

Mhlha předemnou nebe podenmou, slzavý déšť na tvářích našich a vzlykot v šlépějích, čas nehnutý rozevlál vlásky mrtvému novorozeci, jehož slova se budem pokoušet rozluštit v buboucích časech a špinit minulostí.Venku žlutá tvář spaluje zrak a uvnitř led, v žilách voda a krev ve sklenici.Mrkáme jedním i oběma očima.
Zahleděni do zrcadel našich tichých krveprolití si neuvědomujeme ani nechceme, že ty naše chladné frigidy a zrůdy okolo mají také své problémy a mohou být na tom ještě hůř. O co je pak lépšího v nás, že pro slzy své nevidouc na krok nezpozorujeme těla ve vaně s horkou vodou a nožem v ruce.Já a mé problémy a co takhle svléci se do naha a nechat se přibít na kříž. Zemřeme pro, nebo lépe budeme-li žít pro...co je lepší?

Kde byli citliví snílci, když jsem zabraňoval tomu Prvnímu a by neproli naši společnou krev ?

Je problém ? Jak velký musí být a by byl. Má snad podobu topořícího se falu. Není vzrušení není vidět, ale je tam...

Kdo dává právo rozhodovat o podstatě zločinného svírání srdce?

Je to snad nemrtvý Bůh, vzdychající anděl, léčitel duší, či snad Zolův zabiják.Existuje ten kdo zvítězil svou neexistencí....

Důležité je žít ne existovat, zemřít a né chodit strašit.

Vampýři ztřeste se slova má jsou stříbrná kulka a má ůsta hlavní lži, můj hněv osikovým kůlem v srdci, jež dávno nebije. Jsem postrachem citů a kurvičkou nesmyslnosti. Mám své ledové království mimo ten svět. Nastavte si zrcadlo, kdo z vás se v něm shledá

Josuha ha Nocri nespasil svět, Mistr Pilát nespasil Josuhu.

Logika je přísná a nemilosrdná, a přece plodí cílený iracionalismus.
Jsou tyto odpovědi nutn, když vrazi osudu nepoložili otázky. Honbna za chymérami je možná úprkem bez zavadění ani koutkem oka o okolí, avšak stagnující sochy v stinném parku taky ohlodá zub času a kámen z nichž vyrobeny jsou se také jevívá chladným.


(Věnováno Georgovi a Hanče ku svědectví o nelaskavém světlě v jedznom z posledních poetických přízpěvků)

 Přidat komentář 



[<<]-[<]/1 [>]-[>>]
[2] her Hruzus | odpověz | 29.12, 06:24 | # | 6 přínosný nepřínosný
ikonka
ne vše je určeno k pochopení, některé věci mají svou melodii,některé tu vždy byly a jine jsou jen zdánlivě...kdo si odpoví? a kdo se bolí, kdo bude na sebe mlčet?
[1] george | @ | odpověz | 20.12, 16:56 | # | 5 přínosný nepřínosný
ikonka
ne každé slovo je pravdou, ne každá dvě slova dokážou vypovědět to všechno, co bylo než je někdo napsal. Ne každá věta říká to co říká... ne všechno je jen výkřik do tmy.
[<<]-[<]/1 [>]-[>>]

› Online 20

› Zeď




čtenář Antilistí
(28.11.23, 19:14)
Já jsem tady furt...

Lakmé
(19.11.23, 17:13)
Taky sem semtam zabloudím, z nostalgie, pro pocit ...

čtenář Donar Tyr
(11.11.23, 01:51)
Ano, občas se sem vracím do minulosti... Je to hezký pocit :).

natir
(06.05.23, 13:33)
Kamarádové, jste tu alespoň občas? Alespoň na skok? Alespoň?

všechny zprávy | RSS


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6441
autorů: 866